website-banner-logovvz-2019

Vacature Biomedisch Technicus - AZ Delta

Geplaatst op 26-02-2023  -  Categorie: Jobs

 

Biomedisch technicus

Bediende - Geen afstandswerk

Combineer je technische skills met een uitgesproken interesse in de ziekenhuiswereld? En haal je voldoening uit het analyseren van storingen en succesvol afronden van interventies? Dan is onderstaande functie mogelijks de ideale volgende stap in jouw loopbaan!

 

We heten je graag welkom!

Als technieker medische apparatuur maak je deel uit van het team biomedische techniek. Dit team werkt achter de schermen van ons ziekenhuis maar is een cruciaal onderdeel in het hele raderwerk dat een ziekenhuis is. Zonder dit team zou een goede zorg onmogelijk zijn. Je komt met andere woorden in een functie terecht waar je een belangrijke meerwaarde betekent voor zowel onze patiënten, artsen als ons zorgpersoneel.

De dienst is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en herstel van duizenden toestellen, gaande van de bloeddrukmeter op de verpleegafdeling over de monitors in het operatiekwartier tot de beademingsapparatuur op intensieve zorgen. Neem je graag een uniek kijkje achter de schermen? Dat kan met een korte video via de volgende link: https://bit.ly/3wbMFdv 

 

Wij hebben deze job voor jou

 • Je zorgt voor zowel het installeren en programmeren van nieuwe toestellen en systemen alsook voor het uitdienststellen van oud materiaal. Dit niet alleen fysiek maar ook administratief. Zo garandeer je te allen tijde een correcte inventaris in het interne beheerpakket van de dienst.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inspecteren, testen en onderhouden van de medische apparatuur. Je maakt en volgt het preventief onderhoudsplan op, legt in dit kader de contacten met externe leveranciers en zorgt intern dat de nodige voorbereidingen getroffen worden om het onderhoud te kunnen uitvoeren. Ook het plaatsen van bestellingen maakt hier deel van uit.
 • Los van geplande interventies voer je ook ad hoc herstellingen uit op basis van de defecten die gemeld worden. Je analyseert het probleem, stelt een diagnose en gaat vervolgens op zoek naar een geschikte oplossing. Naderhand zorg je terug voor een correcte registratie in het beheerpakket.

 

Wij kijken uit naar jou

 • Je beschikt over een diploma in een technische richting (bijv. elektronica, elektromechanica...).
 • Indien de medische sector nieuw voor je is, hopen we bij je de drive en de leergierigheid terug te vinden om je on the job onder te dompelen in deze nieuwe context. We garanderen dat je bijzonder veel zal bijleren.
 • Een probleem analyseren, de juiste diagnose stellen en op zoek gaan naar de technisch beste oplossing is waar je voldoening uit haalt in jouw job en waar je goed in bent. Als je het dan ook nog eens fijn vindt om mee na te denken over mogelijke optimalisaties en de ruimte te krijgen om initiatief te nemen, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.
 • In alles wat je doet streef je naar kwaliteit, niet alleen in het praktische werk dat je doet, maar ook op vlak van administratie.
 • Ook bij dringende oproepen of in situaties waar je meerdere meldingen tegelijkertijd te verwerken krijgt, weet je het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Je beschikt dan ook over de nodige stressbestendigheid en goed ontwikkelde planningsvaardigheden.
 • Daarnaast zijn we op zoek naar een nieuwe collega die zeer teamgericht is en vlot informatie en kennis deelt maar tegelijkertijd in de uitoefening van de job autonoom kan werken. 
 • Tot slot ben je bereid om deel uit te maken van de wachtdienst op de campus. 

 

Wij zorgen voor jou

Hebben we jouw interesse geprikkeld? Fijn! Bekijk dan zeker wat we jou te bieden hebben:

 • Een uitdagende voltijdse functie waarbij je aangemoedigd wordt om aan de slag te gaan met jouw talenten. Je bent er tenslotte één uit de duizend!
 • Een competitief salaris dat de IFIC barema’s volgt, rekening houdende met de relevante anciënniteit die je hebt opgebouwd.
 • Een aantal aantrekkelijke (extralegale) voordelen zoals:
  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • Tussenkomst voor woon-werkverkeer
  • Fietsvergoeding
  • Tal van kortingen via ons voordelenplatform Benefits@work
  • Ruime en gevarieerde keuzes in ons bedrijfsrestaurant waar je als medewerker aan een voordelig tarief van een heerlijke maaltijd geniet.
  • Enkele leuke extra’s doorheen het jaar zoals een teambuilding samen met jouw collega’s, een personeelsevenement met iedereen van AZ Delta en natuurlijk nog enkele verrassingen, maar die houden we graag nog geheim ;-)

 

Wij zijn er voor jou

Heb je na het lezen van dit alles nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met:

 • Wouter Dejaeghere, Diensthoofd biomedische techniek, voor inhoudelijke vragen m.b.t. de functie. Je kan Wouter bereiken via het nummer 051 23 77 68.
 • Of Sarah Vandenbroucke, HR adviseur rekrutering en selectie, voor overige vragen via het nummer 051 23 73 58.

 

Ben jij onze één uit de duizend?

Laat ons dat samen verder ontdekken! Solliciteer online en bezorg ons jouw cv en motivatiebrief. Je mag rekenen op een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of beperking.


Solliciteren

Met steun van:

gifmaker-me                                                    

 

Contact:

VVZ vzw

Vlaamse Vereniging van
Ziekenhuisinstrumentatietechnici vzw.
Vlyminckshoek 55 B2
B 9100 Sint-Niklaas
neveirb.[antispam].@vvz.be