website-banner-logovvz-2019

Vacature Medisch Technicus - Heilig Hart Leuven

Geplaatst op 17-10-2023  -  Categorie: Jobs

 

Medisch technicus

Bedrijf

 

Als regionaal ziekenhuis werken we slim, met veel inzet en passie samen en vernieuwen we ons continu. Zo blijven we een uniek ziekenhuis met betrokken en gedreven medewerkers en specialisten. Dichtbij medewerkers. Dichtbij patiënten.

Als je deel wordt van ons team van techniekers voor medische toestellen kies je voor een job met ruimte voor initiatief. Voeg daarbij een fijne samenwerking met andere diensten én de uitdaging die een mix aan specialismen met zich meebrengt. Zo maken we elke dag het verschil voor onze patiënten. Grijp de kans om jezelf uit te dagen en te groeien in je job, we kijken er naar uit je te ontmoeten.

 

Functieomschrijving

 

 • Je staat in voor zowel het preventief als curatief ouderhoud van de medische toestellen en materialen.
 • Als medisch technicus doe je zelf een eerste diagnosestelling bij defecten aan de medische apparatuur.
 • Je evalueert de noodzaak om het herstel intern uit te voeren dan wel uit te besteden. 
 • Je voert herstellingen uit en volgt het uitgevoerde onderhoud en reparaties door externe partners op.
 • Je zorgt voor de administratieve verwerking van de uitgevoerde interventies in het beheerssysteem.
 • Bij de levering van nieuwe toestellen zorg je voor een kwalitatieve indienststelling en begeleid je de gebruikers bij de veilige werking en bediening.
 • Je zet mee je schouders onder een verdere professionalisering van de biotechnische of medische instrumentatie dienst.
 • Vanuit je expertise verleen je technisch advies aan artsen, verpleegkundigen, etc. 

 

Profiel

 

 • Als technieker voor medische toestellen heb je kennis van diverse medische apparatuur en de daaraan gebonden veiligheidsvoorschriften en –procedures.
 • Je bent, gezien de vele interne contacten, sociaal en communicatief vaardig.
 • Je bent stressbestendig en durft de handen uit de mouwen te steken op intensieve zorgen, in het operatiekwartier alsook  op verpleegeenheden en raadplegingen.
 • Je hebt een diploma hoger onderwijs in elektronica, elektrotechniek of elektromechanica of je hebt deze ervaring reeds opgebouwd. 
 • Je kan je beroepskennis adequaat toepassen en je bent leergierig ingesteld.
 • Je hebt een can do-mentaliteit. 

 

Wij bieden

 

De schaal van ons ziekenhuis zorgt ervoor dat je als technicus medische instrumentatie met een grote variatie te maken krijgt. Je kan je specialiseren en tegelijkertijd kom je met alle apparatuur en afdelingen in contact waardoor geen enkele dag dezelfde is. Je krijgt de kans om te groeien, autonoom te werken en een directe bijdrage te leveren aan de patiëntenzorg. 

Bij ons kan je rekenen op betrokken collega's in een "dichtbij beter"-werkomgeving. We vinden het belangrijk te blijven groeien en bieden dan ook heel wat opleidings- en ontwikkelingskansen. Verwacht je jaarlijks aan een veelvoud van medewerkersactiviteiten en attenties om de teamspirit extra in de verf te zetten.

We bieden een tewerkstellingspercentage van 100%. De verloning gebeurt volgens de ziekenhuisbarema´s aangevuld met extralegale voordelen waaronder groepsverzekering, gratis hospitalisatieverzekering, hospitalisatieverzekering voor gezinsleden aan een erg voordelig tarief, vergoeding woon-/werkverkeer en parking, eindejaarspremie, vakantiegeld, aansluiting bij Samenaankoop KU Leuven en heerlijke maaltijden aan sterk verminderd tarief.

 

Contact

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog online!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Veronique Marcelis, verantwoordelijke werving en selectie (016 20 95 88).

SOLLICITEER NU ONLINE

Met steun van:

gifmaker-me                                                    

 

Contact:

VVZ vzw

Vlaamse Vereniging van
Ziekenhuisinstrumentatietechnici vzw.
Vlyminckshoek 55 B2
B 9100 Sint-Niklaas
neveirb.[antispam].@vvz.be