website-banner-logovvz-2019

Vacature Technieker medische apparatuur - Vitaz

Geplaatst op 22-04-2022  -  Categorie: Jobs

 

Technieker medische apparatuur

 • Je staat samen met je collega’s in voor het preventief en curatief onderhoud van medische toestellen op de verschillende diensten in het ziekenhuis (poliklinieken, slaaplabo’s, radiologie, operatiekwartier, intensieve diensten … ). Je werkt vooral in Vitaz, campus Sint-Niklaas, maar bent ook inzetbaar in de andere campussen (Lokeren, Hamme, Temse, Sint-Gillis-Waas en Beveren)
 • Je behandelt technische meldingen en zorgt voor het herstel van apparatuur/materiaal/installaties, al dan niet in overleg met externe firma’s.
 • Je communiceert over de status van de herstelling met de betrokken diensten en collega’s.
 • Je ondersteunt de gebruikers wat betreft het correct technisch gebruik van de toestellen.
 • Je doet de vereiste administratieve werkzaamheden en registreert nauwkeurig alle uitgevoerde interventies.
Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘gespecialiseerd technieker’, terug te vinden op Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

Profiel

 • Je behaalde minstens een A2 diploma in een technische richting (elektriciteit, elektronica of elektromechanica)
 • Je hebt bij voorkeur al een eerste werkervaring. Ervaring met medische apparatuur is niet vereist; je krijgt de nodige opleidingen zowel intern als extern.
 • Je hebt een sterke affiniteit met elektronica, elektriciteit, informatie- en communicatietechnologie.
 • Je hebt een klantgerichte houding en bent resultaatgericht.
 • Je bent stressbestendig en sterk in plannen en organiseren.
 • Je bent communicatief sterk in jouw contacten met collega’s, artsen, verpleegkundigen en externe firma’s.
 • Je kan vlot werken met de courante pc-toepassingen
 • Je beschikt over eigen vervoer (voor verplaatsingen naar de andere campussen) en een geldig rijbewijs.
 • Je bent bereid te werken in een wachtdienstregeling.


Hierbij vind je een link met enkele getuigenissen van medewerkers:

TD: https://vimeo.com/386496517

Wij bieden

 • Een voltijds contract onbepaalde duur. Je werkt op weekdagen in dagdienst. De werkuren situeren zich tussen 7u en 17u; je werkt 7u36 per werkdag met een half uur middagpauze. Na voldoende inwerking, wordt je mee ingeschakeld in het tweedelijnswachtsysteem.
 • Een fijn team van enthousiaste collega's die jou met open armen ontvangen.
 • Deskundige ondersteuning door jouw verantwoordelijke, collega's en ons team 'Begeleiding nieuwe medewerkers'.
 • Opleidingskansen om je talenten verder aan te scherpen en hierdoor professioneel en persoonlijk te groeien. Naast on-the-job-opleiding krijg je de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen.
 • Bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie.
 • Gratis hospitalisatieverzekering voor vaste contracten, maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis treinabonnement, en nog een ruime waaier aan andere personeelsvoordelen (bedrijfsrestaurant, kortingen bij plaatselijke handelszaken, vakantieopvang voor kinderen van medewerkers,…. )

Neem zeker een kijkje op Wat hebben we te bieden? | VITAZ voor meer informatie over al onze troeven.

De verloning is volgens looncategorie 14 (IF.IC-barema) van PC 330.

Statutaire medewerkers van Vitaz komen eveneens in aanmerking, met behoud van zowel hun statuut als de statutaire loonschaal.

Bedrijf

Vitaz staat voor 3.079 medewerkers en 323 artsen op 6 verschillende locaties in Sint-Niklaas, Temse, Hamme, Beveren, Sint-Gillis-Waas en Lokeren met 971 erkende bedden. We zetten als dynamisch ziekenhuis in op een top kwalitatief en uitgebreid zorgaanbod waarbij de patiënt centraal staat.

We behaalden het internationaal erkende NIAZ- kwaliteitslabel en slaagden met grootste onderscheiding. Wij bieden op deskundige wijze specialistische gezondheidszorg en dringende medische hulpverlening aan gehospitaliseerde en ambulante patiënten.

Als grootste werkgever van het Waasland zetten we in op een innovatieve werkomgeving met tal van nieuwe projecten. Zo proberen we de ruimte te bieden aan de medewerkers om verder te groeien en zichzelf te ontwikkelen.
Daarnaast zijn we een organisatie die zorg draagt voor zijn medewerkers en die de mogelijkheid geeft om de juiste balans te vinden tussen professioneel en privéleven.

De open en eerlijke communicatie binnen het team draagt bij aan de teamspirit, gepassioneerde professionals die vlot samenwerken en van elkaar leren.

Bekijk hier onze rekruteringsfilm, want beelden zeggen soms meer dan woorden!

Contact

Ben jij een teamplayer met een hart voor al onze patiënten en wil je deel uitmaken van ons TOP-team? Stuur ons dan vandaag nog jouw gegevens en motivatiebrief elektronisch door via deze jobsite. Je ontvangt van ons meteen een bevestingsmail. Voor bijkomende informatie over de functie kan je terecht bij Geert Fiers, Coördinator medische technieken, op het nummer 03/760 27 06.

We zijn benieuwd naar jouw kandidatuur en streven ernaar om alle kandidaturen zo snel mogelijk te beantwoorden. De selectieprocedure bestaat in eerste instantie uit een CV-screening en/of telefonische screening. Na positieve evaluatie volgt een kennismakingsgesprek, vragenlijst(en), en eventueel een tweede gespreksronde. Je zit hierbij rond de tafel met je toekomstige leidinggevende en een medewerker van P&O.

Vacature detail | Vitaz (werkenbijvitaz.be)

Met steun van:

74y2h5                                                    

 

Contact:

VVZ vzw

Vlaamse Vereniging van
Ziekenhuisinstrumentatietechnici vzw.
Vlyminckshoek 55 B2
B 9100 Sint-Niklaas
neveirb.[antispam].@vvz.be